2178521
 
37210493_edited.jpg

OM OSS

AndrobMedia AB startades januari 2019 i hjärtat av Göteborg med syftet av att skapa kreativa video lösningar i marknaden. Här finns det alltid en upptäckarlust och en drivkraft med säljpunkten att gifta konsten, videon och kommersen. Att vara kund hos AndrobMedia innebär att hitta ditt företags unika röst.

 

Du bemöts av en seriös man vid namn Alireza Badiee - men du får inte luras av affärsmannen, då det inre alltid lyser igenom. En varm och generös person som grundade företaget med blott en stark magkänsla. Han är känd för sin otroliga fingertoppskänsla och extrema noggrannhet. Men det som driver honom mest är att alltid nå sina mål oavsett hur stora begränsningarna är. “Att pusha berg varje dag - både för mig själv, företaget och mina kunder”.

 

VD/Producent/Projektledare

alireza@androbmedia.com

+46 76-215 76 76

Tillsammans med Amelia Finngåård - som kanske skulle uppfattas tvärtom - varm och sprallig på utsidan men seriös på insidan. Se det som en kombination, det bästa av två världar. Hennes specialitet är att ge en unik känsla i projekten som skapas, hon ser det som att det alltid är de mänskliga elementen som bär eller brister. Hon knyter samman det som är så grundligt som känslor till något som är så allvarsamt som marknaden. - “Man vinner alltid med hjärtat.”

 

Kreatör

amelia@androbmedia.com

+46 76-767 74 77‬

Att utföra våra tjänster kräver specifika kunskaper och erfarenhet. Det är där vi får in hjälp från erfarna filmarbetare över hela landet. Med en lista över personal som jobbat med oss tidigare kan vi lita på att deras utförande är hundraprocentigt. Vid behov kan vi anpassa vårt team från två till 140!

 

Det mest fundamentala som företaget är uppbyggt på är att ge en kundupplevelse. AndrobMedia sätter alltid kunden i första prioritet och även kundens kunder eftersom resan inte tar slut innan budskapet och våran tjänst har nått ut och gett resultat. Ända sedan starten har AndrobMedias kunder varierat i storlek - stora som små. Det handlar i huvudsak om att tänja på gränserna och att skapa flexibilitet som gör oss till en anpassningsbar och lojal partner. Men det är egentligen inte viktigt för oss vilken storlek företaget har, passionen och elden är den samma. Vi ser till att skapa originalitet och unika detaljer i produktionen som skiljer ditt företag från alla andras. Genom att undersöka vad som finns på marknaden och motsätta detta, framställa nya inslag av teknik, berätta historien från andra sidan... Det som krävs för att sticka ut.

 

Eftersom vi på AndrobMedia vill att alla kunder ska vara 100% nöjda så ger vi alla kunder 100% nöjd-kund-garanti. Vilket innebär att om ni inte är nöjda med produktionen kan man välja att producera om den i början av sitt köp och ändra allt som man inte tycker passar. Du kan alltid ringa till oss - vi svarar alltid och hjälper gärna till att lösa problem. Fakturan gäller som kvitto och garantibevis. Utforska AndrobMedias Case på hemsidan där det finns samlat vilka kunder vi har jobbat med och vad vi har producerat för dem. 

 

Visionärerna på AndrobMedia kommer alltid att sträva efter nya mål, nya sätt att skapa och nya fantastiska projekt. Med precision, hjärta och höga ambitioner ser vi alltid möjligheter istället för omöjligheter - kanske något klyschigt men vi står fast vi det. 

 

Varma hälsningar,

AndrobMedia AB

FLER VARUMÄRKEN VI HAR HAFT ÄRAN ATT JOBBA MED

 
Clarion LOGO.png
PGT LOGO.png
SVT PLAY VIT.png
StoraLogo.png
Rikslogo-Vit.png
FarmWay1White.png
NTF logo.png
SF logo.png