2178521
top of page

"Publiceringsplan och Innehållskalender för Sociala Medier 2021” - Gratismall 2021


Ditt mål är att leverera högkvalitativt, relevant innehåll som engagerar din publik och skapar förtroende för ditt varumärke som ska driva affärer. Men hur kan du skräddarsy ditt sociala innehåll för att bryta igenom allt buller, ge värde till din publik och i slutändan påverka ditt slutresultat?


Denna “Publiceringsplan och Innehållskalender för Sociala Medier” är en marknadsföringsplan som är utformad för att hjälpa dig att hitta din sociala marknadsföringsstrategi så att det du delar stämmer överens med publikens intressen och bidrar till det totala affärsvärdet.


Innehållskalender kallas även för publiceringsplan & -schema, innehållsplan & -schema och content calendar.


En innehållskalender är ett sätt för dig att strukturera det innehåll som du planerar att producera och publicera genom sociala medier. Det hjälper dig även att visualisera ditt publiceringsflöde och kan därför vara extra bra om du vill hålla en röd tråd i ditt innehåll. Den kan även vara hjälpsam för att strukturera din arbetsgrupp och användas för att delegera ansvar över innehåll.


Innan du skapar din innehållskalender är det värdefullt att reflektera över din frekvens (hur ofta du postar inlägg i olika kanaler). Först och främst bör frekvensen spegla ditt företags förmåga. Den nivå som du har möjlighet att bibehålla är förmodligen den nivån som är bäst för dig. Faktum är att frekvens inte handlar om att bestämma sig för att posta en gång om dagen eller en gång i månaden. Det handlar i huvudsak om att bestämma sig för att posta med regelbundenhet. Just regelbundenhet är det som dem olika sociala kanalerna faktiskt uppskattar.


Likväl är det viktigt att du faktiskt skapar och publicerar kvalitativt innehåll. Kvantitet är alltså inte ett mått som du ska eftersträva om det uppoffrar din kvalitet. Med det i åtanke är det ofta bra att ha målsättningar. Att posta en gång om dagen kanske motiverar dig att skapa innehåll som du annars inte skulle göra. Med det sagt, kommer du förmodligen ha det lättare att välja vilka delar som är viktiga för dig att inkludera i din innehållskalender.


Här är några saker som du kan använda i den här gratisguiden + gratis-mall.


Ladda ner din kopia till:

  • Några checkpoints innan du postar ett inlägg.

  • Få en bättre översikt av vad hjärtat av content marketing är.

  • De bästa klockslagen att publicera.

  • Gratis veckoplan till en konkret planering inför veckan. Innehåller även “veckans mål”, “prioritetslista” och “daglig planering”.

  • Stilrent designad månadskalender för 2021.

  • Redo för utskrift.

Ta del av våran Gratis Guide

En länk med nedladdningsbar Guide-PDF skickas till din Email address direkt.
Comments


bottom of page