2178521
top of page

Företagspaket

Tjänsten som integrerar företagsvideo och video content
i ett heltäckande paket. En helhetslösning för din
visuella kommunikation.
 
 
chevron-down-white.gif
Hur funkar det?

På AndrobMedia förstår vi vikten av att skapa övertygande videoinnehåll. Det är därför vi är glada över att presentera vårt erbjudande "Företagspaketet”.

Vi samarbetar med dig för att producera en företagsvideo och en mängd videoinnehåll som är skräddarsytt efter dina specifika mål, kanaler och kunder m.m.* Vi ser till att maximera videoinnehållet genom att integrera det i din övergripande marknadsföringsstrategi.

Vi hjälper till att kommunicera varumärkets budskap, värderingar och Unique Selling Point. Från konceptutveckling och manus till filmning, redigering och postproduktion. 

Genom att kombinera vår expertis inom företagsvideoproduktion och produktion av video content kan vi erbjuda dig ett effektivt

helhetspaket som kommer att lyfta ditt varumärke och driva in resultat. Kontakta oss idag för att höra mer om Företagspaketet.

*Eftersom varje kund har sin unika resa och mål måste paketen skräddarsys efter er. Vi hittar alltid den bästa möjliga planen tillsammans med er för att kunna hjälpa till med resultat. Kom in på en kopp kaffe och samtala med oss - det är då det blir som bäst!

Business Case

bottom of page