2178521
 

AndrobMedia Cloud+

 

På AndrobMedia jobbar vi ständigt med att framställa smarta, enkla och professionella lösningar. Vi vill att det ska vara hållbart att jobba med oss. Just därför har vi tagit fram en modern lösning som kommer spara både tid och pengar för våra klienter på AndrobMedia videoproduktion. Tillsammans med utvecklingen av vårt företag kommer den här tjänsten täcka framtida behov och utmaningar.

 

Ett scenario kan vara att efter en klient har samarbetat med oss kan de vara nyfikna på vad som finns utöver det slutfärdiga resultatet. De kanske undrar vad som händer med allt oanvänt material? Är det möjligt att få tillgång till det? Kan man använda det till något annat? Sociala medier, video kampanjer, stillbilder till affischer etc. Med erfarenheten av att ha jobbat med olika företag har vi stött på det här frågorna många gånger.

 

Det finns alltid ett gigantiskt arkivmaterial på hårddiskarna som kunden aldrig har sett. Vi vill underlätta och ge dig möjligheten att få tillgång till hela banken själv. Därför presenterar vi stolt den nya plustjänsten AndrobMedia Cloud+.

 

Alla klienter vi arbetar med har rätt att få se vad deras material har att erbjuda. Den här molnbaserade arkiv-banken är ett hållbart sätt för att spara pengar och tid. Dessutom är det väldigt effektivt när man vill hitta nya lösningar för nya behov. 

 

Är du redan kund hos AndrobMedia kan du kontakta oss idag så skickar vi en gratis länk till ditt arkivmaterial. AndrobMedia Cloud+ är molnbaserad vilket innebär att du kan komma åt ditt material vart du än befinner dig.

 

Vi hjälper dig även att skapa på nytt, det vill säga, vi hittar nya användningsområden och hjälper till med det som behövs för att komponera på nytt. Kontakta oss så tar vi en digital eller fysisk kaffe och diskuterar nya möjligheter utifrån ditt bankmaterial.

 

Ps. Ska nytt material användas krävs det en ny överenskommelse och ett nytt kontrakt  mellan oss och ditt företag. Vi hjälper dig!